Termeni si conditii rezervare online

Nume Companie: BRT COMPANY GROUP SRL Cod Fiscal: 31194616 Sediul: Jud. Bacau, Loc. Nicolae Balcescu, Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 50 Clienții platformei www.brtgroup.ro au posibilitatea de a rezerva un autovehicul nou sau rulat din cele destinate vânzării, până la finalizarea documentării sau perfectării formalităților de vânzare, dar nu mai mult de 72 ore, achitând suma minima de 1.000 lei (TVA inclus). Suma poate fi mai mare, aceasta scazandu-se din pretul final de vanzare al autovehiculului. Atenție: Rezervarea și plata rezervării nu sunt asimilate cu cumpărarea autovehiculului.

IMPORTANT: www.brtgroup.ro derulează operațiuni de vânzare a autovehiculelor disponibile prin mai multe canale de vânzări. Depunem toate eforturile ca actualizarea disponibilității pe platformă să fie operată în timp real, însă este posibil ca unele autovehicule sa fie vândute pe alte canale. În această situație taxa de rezervare va fi rambursată. Suma de 1.000 de lei (TVA inclus) reprezintă taxa de rezervare pentru autovehiculul selectat în platformă.

Durata rezervării este de 72 ore, perioadă în care clientul solicită și primește toate informațiile și încheie/ semnează contractul de vânzare și documentele aferente. Va sfatuim sa precedati la contactarea subscrisei imediat dupa efectuarea rezervarii, in vederea perfectarii procedurilor de vanzare-cumparare. Pe durata rezervării clientul se obligă să perfecteze formalitățile de cumpărare.

Taxa de rezervare va fi stornată odată cu perfectarea documentelor de vânzare (contract de vânzare, contract de credit sau leasing, factură de avans sau factură finală, etc).

În intervalul celor 72 ore, clientul poate solicita, fără nici o justificare, anularea rezervării și restituirea taxei. Va primi banii pe cardul cu care ai făcut inițial plata. Va rugăm să aveti în vedere că finalizarea transferului bancar poate dura câteva zile lucrătoare. Daca perioada de rezervare expiră și nu au fost perfectate documentele aferente vânzării, tariful perceput nu se restituie, iar autovehiculul va redeveni disponibil.

Cu cardul de debit sau credit, prin intermediul platformei www.brtgroup.ro, plata se realizează într-un mod securizat, prin intermediul unui procesator de plăți – PayU În paralel, un consilier brtgroup.ro te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru demararea formalităților de vânzare.

Indiferent de modalitatea de achiziție a autovehiculului – cu plată integrală, cu plata unui avans până la perfectarea formalităților de finanțare (contract de credit sau leasing), sau cu plata unui avans până la data estimată de livrare – se încheie un contract de vânzare-cumpărare.

În cazul cumpărătorilor persoane juridice, plata facturii emise reprezintă, după caz: acordul pentru conținutul tuturor prevederilor contractului de vânzare-cumpărare comunicat acestora, inclusiv prin e-mail; comanda aferentă ofertei finale, inclusiv clauzele contractuale convenite.

În cazul cumpărătorilor persoane fizice, contractul de vânzare-cumpărare se încheie (semnează) numai între persoane prezente, la sediul https://brtgroup.ro. Orice schimb de comunicări comerciale la distanță – via e-mail sau telefonic, nu au decât caracter precontractual, fără a reprezenta realizarea unui acord de voințe cu privire la vânzare (vânzare la distanță).

Livrarea fizică a autovehiculului contractat se face la sediul brtgroup.ro, prilej cu care se semnează și procesul verbal de predare-primire a autovehiculului, și primiti Certificatul de Origine și Cartea de identitate a vehiculului (CIV).

În interiorul celor 72 ore, primiti înapoi taxa de rezervare, fără nici o motivare. Trebuie doar să ne contactati și să ne solicitați acest lucru. Veti primi banii pe cardul cu care ati făcut inițial plata. Va rugăm să aveti în vedere că finalizarea transferului bancar va dura câteva zile lucrătoare.

Dacă expiră perioada de rezervare și nu au fost perfectate documentele aferente vânzării, tariful perceput nu se restituie, iar autovehiculul va redeveni disponibil în platformă. In cazul in care in interiorul celor 72 ore, brtgroup.ro va avea de pe alte canale o oferta ferma pentru autovehiculul rezervat de catre dvs., in termenul de 72 ore, veti fi contactat si veti reconfirma rezervarea. In cazul reclamatiilor, adresa la care se trimit solicitari este office@brtgroup.ro iar acestea vor fi procesate in termen de maxim 30 zile.

Felicitari pentru alegerea facuta si va multumim pentru increderea acordata!
close
logo
logo logo